17 Nisan 2015 Cuma

Adamı kendine tokatlatmak..!!




Bir köpeği 3 gün aç susuz bırakın, sonra yiyecek verin.. tam yerken havaya bir el silah atın.. bakın bakalım köpek yemeye devam mı ediyor, yoksa kaçıyor mu..!??

Güvenlik ; ihtiyaç sıralamasında bir numaradadır..!!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvenlik işlerinden
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatı ve Milli İstihbarat Teşkilatı sorumludur..!!
ve bu kurumlar, yaratılan ÖCÜLER  sayesinde milletin gözü önünde tek tek iğfal edilmektedir..!!

A) 2007 yılında Abdullah Gül'ün CB olması ile birlikte 2008 yılında Ergenekon, Balyoz, Casusluk vesaire adlar altında, sahte belgelerle, gizli tanıklarla (!) ,  TSK nın ulusalcı unsurlarına karşı operasyonlar yapıldı..!!
Sonuç ;
1- Deniz kuvvetleri insan kaynağının yarısı harcandı..!!
( ben denizciyim, denizi bilirim. Tecrübeli bir kaptan nasıl yetişir bilirim. bir savaş gemisi komutanı 20 yılda yetişir..!!)
2- Hava kuvvetleri insan kaynağının 1/3 ü istifa etti... acemi pilotlarımızın hali ortada, daha eğitim uçuşlarında düşüyor..!!
3- Kara kuvvetleri kışlalarına hapsedildi, moral motivasyon yerlerde, ülke için bırak ölmeyi, küfür eder durumdalar..!!

Tüm bu süreç içerisinde ise gerçek anlamda suça karışmış, cinayetler işlemiş, uyuşturucu işlerine bulaşmış derin devlet adamlarından hiç birine bir şey yapılmadı..!!
Buna rağmen pek çok aptal, yetmez ama evet diyerek darbecilerle hesaplaşacağını zannetti..!!
Oysa ayıklananlar bu ülkenin güvenliğini sağlayacak ulusalcı komutanlarımız dı..!!

B)  17-25 Aralık 2013 tarihlerinde cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonuna imza atan insanlar, paralelci oldu ve operasyon bu sefer polis teşkilatına sıçradı. ( bu paralelciler yeni mi ortaya çıktı..!? )
 Ve sonrasında büyük bir hızla emniyet teşkilatının tamamına yayıldı..!!
on binlerce (!) polisin yeri değişti, polis okulları kapatıldı, yargı ayağına sıçramak için hazırlıklar başladı..!! Arada Fettullahla hiç ilgisi olmayan yüzlerce ulusalcı polis memuru harcandı, harcanıyor..!! ÇÜNKÜ SİZİN FETTULLAHÇI OLUP OLMADIĞINIZ ALNINIZDA YAZMAZ..!! KRİTER HÜKÜMET ALEYHİNDE OLUP OLMAMAKTIR..!!

SONUÇ ; Polis teşkilatı, yargı, yahut herhangi bir kamu kurumunda çalışan bir memur, HÜKÜMET ALEYHİNE HERHANGİ BİR DAVRANIŞTA BULUNURSA ADI PARALELCİ OLACAKTIR..!!
İş bu yüzden hiç bir memur asli görevini yapamaz, sadece hükümetin( tek bir adamın ) isteklerini yapar hale gelir..!!
Bu yaftalanma korkusu taşıyan memurlar, Herhangi bir yolsuzluğa müdahale edemez... yukarıdan gelecek bir rica telefonu olunca görevini yapamaz..!!! Hırsızlar için meydan iyice açılır..!! Çürüme dediğimiz şey budur..!!

Tarih bize öğretmiştir ki ; Bir siyasi partinin  görüşü, devletin görüşü olduğu zaman bu çok tehlikeli bir durumdur..!! Çünkü o siyasi partinin görüşünü taşımayan kişiler tehdit altına girer..!!
SS teşkilatı Alman polis teşkilatının nasıl evrildiğinin ve baskı unsuru olarak Alman vatandaşlarına karşı nasıl kullanıldığının en belirgin örneğidir..!! tek bir adamın isteğiyle, ordunun komşu bir ülkeyi nasıl işgal edilebileceğinin en belirgin örneğidir..!!
( bu olay 70 sene önce medeniyetin göbeği Avrupa da olmuştur.. yaşayan tanıkları hala sağdır ve anlatmaktadır, fırınlarda yakılan sadece yahudiler değil, aynı zamanda muhalif alman vatandaşlarıdır ..!! )

C) Şimdi sıra, yüksek zekalarıyla(!) uluslararası areneda top oynadığını zanneden stratejik akıl noksanı istihbaratımıza gelmiştir..!!

Ordumuz ve Polis teşkilatımızdan sonra temizlik, Milli  İstihbarat teşkilatımıza yapılacaktır..!! Yakındır..!! aklınıza MİT'e operasyon çok önce yapıldı gibi bir şey takılabilir.. hayır..!! Çekirdeke ulaşmak için zaman gerekir..!! MİT deki problem, ateşle oynayarak yanmadan çıkacaklarını düşünmeleridir..!! yanma sırası MİT'in içindeki stratejik akıl noksanı ulusalcılara gelmiştir..!! uzun süredir farkındadırlar..!! ama çıkışlar kapalıdır..!! Mit Müsteşarı seçimle gelmez :) atanır..!! ve mesleki kurallar ve eğitim gereği.. direksiyona kim oturursa, arabayı o kullanır..!!!

Nihayetinde  Dedelerimizin kanıyla kazanılmış 75 milyonluk  demokratik, laik, özgür Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  Saddam'ın baas partisinin Irak devletini  bitirmesi gibi, bitirilecektir..!!
Hedef bu dur..!!

Argo da bir deyim vardır..!! '' adamı kendine tokatlatmak '' deriz...!!

Ülkemi, kendi kendine tokatlatıyorlar..!!

Bunun içinde basiretsiz cahil yöneticilerimizin, aç gözlülüklerini, hırslarını, korkularını, aptallıklarını ve ülke içinde yaşayan, 100 yıllık ihanetlerini kalplerinde saklayan hainlerin desteklerini kullanıyorlar..!! 
Kimi Deniz Baykal gibi şantajla...  kimi malum bakanlar gibi parayla.. kimi de yeni osmanlı sultanı sen olacaksın gibi bir yalana inanarak aptallığıyla..!!
Kimileri bağımsız bir devlet olacağız inancıyla.. kimileri islam devleti olacağız inancıyla 4 koldan ülkemi kemiriyorlar...!!!

Bu ülke '' Netekim '' zekasına sahip bir subayın nasıl bir darbe yaptığını, devlet başkanı olduğunu ve bir kuşağın üzerinden nasıl geçtiğini de gördü..!!!

Ve sanırım.. Yargı dahil devletin tüm gücünü ele geçirmeye çalışan Nazileri de göreceğiz..!!
Ya da görmemek için vakit varken mücadele edeceğiz..!!
Vakit varken, özgür, laik, bilimi destekleyen, toprak bütünlüğünü korumuş adil bir cumhuriyette YAŞAMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ...!!

Ülke Halkın yurdudur..!!
Tüm güvenlik kurumları çökerse eğer, Ülkeyi en son halk korur...!!!
Bizler tüccar değil.. köylüyüz..!! tüccar alır altınlarını kaçar.. köylü toprağını sırtına alıp kaçamaz.. toprak kutsaldır...  topraksız yaşayamaz.. bu yüzden tarlanın sınır kazığı yanlış yere çakıldı diye ''bir karış toprak'' için adam öldürür yıllarca sürecek kan davası başlatırız..!!
Bunu atamızdan dedemizden biliriz..!! bu yüzden kalıp savaşmak zorundayız..!

Kavga bunun kavgasıdır..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.