27 Mart 2015 Cuma

sokaktaki.. sokakta ki..!!



 İstanbul değişirse, Türkiye değişir.. İstanbul küçük Türkiye..!!

Taksici, garson, siyasetçi, aday adayı, tezgahtar, eczacı, otoparkçı.. konuştuğum herkese sordum.. ayak üstü anket yaptım..!!
( farklı yaş, cinsiyet, meslek sahibi en az 50 kişi )

Sonuç ; çoğunluk kendi derdinde.. ne bizim gördüğümüz tehlikenin farkındalar.. nede bu yönde bir çalışma içindeler..!! kamyonlara doldurulup götürülen.. elleri ayakları çözük (!) kurşuna dizilirken ses çıkarmayan işid kurbanları gibi sessizce kabullenmiş durumdalar...!!

Eğer İlahlar at değiştirmeye karar verdiyse.. bu ülke de seçime kadar çok olay olacak demektir..         ( ekonomik kriz bu olayların içinde hafif kalır..!! )

Yok eğer dere geçerken at değiştirmeyiz derlerse.. Ki buda bağımsız birleşik Kürdistan için Suriye ve İran'la savaşma zorunluluğudur.. bunun yolu da anayasanın değişmesi.. başkanlık sistemi.. ve kafası bozulan (!) padişahın, sen kime el hareketi yapıyon lan deyip, tek telefonla hava kuvvetlerine talimat verip, ülkeyi savaşa  sokmasıdır...!!

Balkanlarda bombalar patladı Türkiye'ye sığındılar..!!
Irak'ta, Suriye'de bombalar patladı Türkiye'ye sığındılar..!!

Bizim üç tarafımız denizlerle çevrili.. Doğu ve Güneydoğu cephemiz ise sıcak cephe..!! ne kaçacak.. ne de sığınacak yerimiz var..!!

Mış gibi yapmaktan vazgeçin...!!
Hemen şimdi, bu gün..! sokaktaki... sokaktaki... sokaktaki herkese anlatmaya başlayın.. ta ki ikna edene kadar...!! En azından ben elimden geleni yaptım der, huzurla ölürsün...!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.