16 Mart 2015 Pazartesi

AKP'nin Saadet Zinciri'ne üye olanlara..!!!


Yazılarımı okuyan değerli AKP li kardeşlerim..!
ilçe yönetimlerinde olanlar.. il yönetimlerinde olanlar.. vekil danışmanları.. AKP yi destekleyen öğretmenler, gazeteciler, doktorlar, akademisyenler..!!

Bu yazı sizler için.. lütfen sonuna kadar okuyun...!!!

Bu kadar yazıyoruz çiziyoruz, sokakta anlatıyoruz..!!

Siz,,  bizi yöneten bu hükümetin ;
Hırsızlık yapmadığına..
Suçsuz insanlar, cumhuriyetçi subaylar ceza evine atılırken bu kumpasın farkında olmadıklarına...
Sınav yolsuzluklarına..
Bir türlü sıfırlanamayan paraların.. villaların.. kupon arazilerin, isveç bankalarındaki 8 ayrı hesabın, gemilerin.., belediye başkanı, başbakan maaşıyla biriktiğine...
Milyonlarca Müslümanının kanını döken BOP projesine eş başkan olmadığına..
Terör örgütlerine destek vermediğine..

İNANIYOR MUSUNUZ HÂLA...!??

Evet inanıyorsunuz..!!

--  Hırsız dendiğinde diğerleri de çalıyordu ne farkeder diyorsunuz..!!  yani hırsız olduklarını KABUL EDİYORSUNUZ..!!  kabul ettiğiniz halde destekliyorsunuz...!!!!!!!!!!!!! o zaman sizde çalın..!? hatta hepimiz çalalım..!! ülke toptan hırsız olsun..!! hatta Kuranı da değiştirin, çocuklarınıza hırsızlık günah değildir diye öğretin..!!! Hatta dükkanı emanet ettiğiniz eleman hırsızlık yapınca kızmayın...!! onu daha yüksek bir makama yerleştirerek ödüllendirin..!!

-- Cezaevine atılan cumhuriyetçi subaylar/aydınlar için kumpas diyorsunuz..!! Yani KABUL EDİYORSUNUZ..!! sizin iktidarınızda, kötü niyetli cemaatçiler sınav yolsuzluğu yapabilir.. kumpasla yargıyı ele geçirip suçsuz insanları yıllarca cezaevinde yatırabilir.. kozmik odaya girip devlet sırlarını açığa çıkartabilir..!! ve bu gayet normaldir...!!! öyle mi..!?

-- Eşiyle pazar alışverişine çıkmış silahsız askeri enseden vurana, kışla kapısına Molotof atana.. bayrağı indirene.. Atatürk heykelini yakana.. istediklerini vermezsek ülkemi yangın yerine çevirme tehdidinde bulunanlara,, biz terörist deriz..!! sizde terörist dersiniz.. Yani PKK nın terörist bir örgüt olduğunu KABUL EDİYORSUNUZ....!!!!
Teröristle pazarlık olmaz.. kulağından tutulur gereği yapılır...!!

Kurtuluş savaşında ölenlerin anası ağlamadı mı...!? analar ağlamasın diye.. biz toprak mı vereceğiz..!?
O zaman elinde silahla kapınıza gelen herkese teslim edin evinizi.. tarlanızı.. dükkanınızı...!!!! aksi halde ananız ağlar...!!

-- Bir doktor/mühendis/kimyacı/kaynakçı/motor ustası,, imamlık yapabilir mi..!? din konusunda fetva verebilir mi..!?  teravih namazı kıldırabilir mi..!?  yapamaz..!!
Ama İMAM HATİP MEZUNU kardeşlerimiz.. her şeyi yapabilir öyle mi..!? 

Arapların petrolü var.. İran'ın petrolü var.. hadi onlar  petrol parasıyla karnını doyuruyor.. Sizin çocuklarınız nasıl doyuracak.. herkes imam gibi yetişirse.. hastalıklara çareyi kim bulacak..!? Depremde ailenizin üstüne yıkılmayacak evleri kim yapacak..!?? o zaman gelecek sefer hasta olduğunuzda doktora değil.. camiye gidin..!! cep telefonunuz arıza yaptığında servise değil.. imama gidin..!! yada tüm okulların imam hatibe çevrilmesine BU YANLIŞTIR DEYİN...!!
Belki böylece uluslar arası arenada gurur duymamızı sağlayacak buluşlar yapacak ve bu sayede ülkemizi ileriye taşıyacak nesiller yetiştirebiliriz..!!

-- Bankacılık, Haberleşme, Tıp,  Bilişim, Demir-çelik, Madencilik gibi tüm stratejik sektörlerin yabancıların elinde olduğunu bilmiyor musunuz..!!? ülkenin kaynaklarının sömürüldüğünü.. satacak bir şey kalmayınca toptan aç kalacağımızı.. hiç bir şey üretmediğimizi görmüyor musunuz..!?? devlet mallarını satıp, borçlanıp  inşaat yapmak üretim değildir..  üretim sanayide, tarımda, olur..!!
 12 yıl önce ne kadar buğday üretiyorduk şimdi ne kadar...!??
12 yıl önce ne kadar hayvanımız vardı şimdi ne kadar..!??
12 yıl önce  sanayi mallarındaki cari açık ne kadardı şimdi ne kadar...!??
belki merak edersiniz ve araştırırsınız diye cevapları ben yazmıyorum..!!! ama eminim sizde araştırmayacaksınız..  gerçekleri öğrenme hevesi, araştırmacılık sizin fıtratınızda yok..!!

 Politikacılar kendi servetlerini artırırken, kendi çocuklarına güzel bir hayat kurarken.. siz, politikacıların size söylediği yalanlara inanmaya devam edeceksiniz..!!!!


'' And olsun ki, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık; onların kalbleri vardır ama anlamazlar; gözleri vardır ama görmezler; kulakları vardır ama işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibi hatta daha sapıktırlar. İşte bunlar gafillerdir. '' A'Râf / 179
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.