11 Aralık 2014 Perşembe

''Öyle bir havada gelin ki, vazgeçmek mümkün olmasın''


  Dostoyevski suç ve ceza romanında özetle der ki ; Yaptığı eylemden dolayı  vicdanen rahatsız olacak kişi,, o eylemi hiç yapmaz..!!!

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir tehlikeyle karşı karşıyaydı.. Ama devletimizi yönetenlerin  keskin zekası, vatana millete sadakati, dünya malına karşı nefretleri sayesinde bu tehlikeyi bertaraf etmek üzereyiz..!!

Bu tehlike öyle büyüktü ki.. Ellerinde atom bombaları, uçakları, tankları, helikopterleri olan ve sayıları 50.000.000 (elli milyon ) olan ve   ailesi, sevgilisi, işyeri, geleceğe dair hayalleri olmayan, türkiyenin her yerine dağılmamış, sadece belli bir bölgede yaşayan kana susamış bu canlı bomba sürüsü ülkemi darmaduman edecekti.. kalan sağlarda anaların gözyaşlarından oluşan selde boğulacaktı..!!

 İşte bu yüzden devletimizi yöneten vatan sevdalıları, Onlara karşı mücadele eden ve Türkiye'nin güçlü olmasını ve birliğini savunan subaylarımızı terfilerle, madalyalarla ödüllendirdi..

Bunları yazan gazetecilerimizi, aydınlarımızı televizyonlara çıkarıp konuşturdu, kitaplarını basması, yazılarını yayınlaması için kolaylıklar sundu..

Terörü finanse edenleri, reklamını yapanları caydıracak yasalar çıkardı...

yada..!!!

Barzanistanı kurmak için PKK yı kullanananlar,, çok daha ucuz.. çok daha kolay bir yöntem olmasına rağmen.. meclisteki partileri kontrol etmeyi akıl edemedi.. !! PKK ya silah/ilaç/mermi yardımı yapanlar.. PKK nın kuryeliğini yaptığı uyuşturucudan para kazananlar, kazandıkları paranın bir kısmını Türkiye'deki malum kişilere aktarıp onları satın almayı yahut tehdit etmeyi akıl edemedi..!!

Türkiyeyi bölmek için para ve enerji harcayacak olsanız.. cudi dağında gezen şakilere mi yatırım yaparsınız.. Ankara'dakilere mi..??

yada..!!

Cambaza bak oyununun başka bir versiyonunu seyrediyoruz..

Türkiyeyi parçalamak isteyenler PKK lılar değil.. PKK lılar sebebmiş  gibi gösterip Türkiye'nin parçalanma yolunda yasalar çıkaranlar, Terörle mücadele edecek güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayanlar..!!

Tıpkı paralel yapıyı bahane ederek önümüzdeki günlerde, paralel ile alakası bile olmayan ulusalcı insanları, paralelci diye içeri toplayacak olanlar.. ( ki biz bu filmi Erkenokon'da seyrettik.. birbirini tanımayan.. birbiriyle taban tabana zıt görüşlere sahip olan insanlar aynı yapının elamanı olmakla suçlandı.. aynı koğuşta yattı..)

Film film içinde.. matruşka..!!
Lakin..
Dünyanın en gelişmiş robotu, hâlâ bir kedinin çevikliğine ve zekasına sahip değildir..!!
Yani..
Herkesin bir hesabı var.. bir de Allahın hesabı var..!!
Yani..
Milyonda biriz.. hepimizi öldüremezsiniz..!!
Yani
Yerimizde dimdik nöbetteyiz..!!!!
Yani..
'' Öyle bir havada gelin ki.. vazgeçmek mümkün olmasın '' :) :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.