26 Ekim 2014 Pazar

UKKTH nedir..!? yada (Kürtlere değil) Kürdistan'a NEDEN karşıyız..!?


 UKKTH..!! Ulusların Kendi Kaderini Tayin Hakkı..!!!

Soru 1 ;
 Senin hayatını güzelleştiren, seni mutlu kılan şeylerin içinde, yaşadığın devletin kaynaklarının fazla olması, devletinin zengin olması ne kadar etkilidir..!?

Yani sen, benzine, elektriğe, doğal gaza, eğitime, sağlığa, ulaşım ücretlerine, gıdalara.. vesair mallara,, katma değer yada diğer isimler altında alınan vergilere  maaşının % 70 ini değil de... Maaşının % 20 sini versen... yahut yaşadığın şehirde kaldırımlar güzel olsa.. hastaneler güzel olsa.. okullar güzel olsa.. parklar güzel olsa..  ne olur..!??

Ben söyleyeyim ; senin hayatın daha güzel olur kardeşim.. daha mutlu olur.!! Hafta sonu ailenle pikniğe gitmek için benzin hesabı yapmazsın.. çocuğunu özel okula gönderemedin diye üzülmezsin.. annen hasta olduğunda iyi bir hastane de yatıramadım diye kahrolmazsın..!!

 Bireysel olarak hayatını kurtarmak için hukuk dışı yada ahlâk dışı yollara sapmazsın...!!!

Soru 2 ;
Türkiye Cumhuriyeti devleti 75 milyon nüfusla, Keban barajıyla, Dicle ve Fırat nehirleriyle, Mardin'in turistik sokaklarıyla.. Urfa'nın  ovalarıyla.. doğunun yer altı zenginlikleriyle mi daha güçlü ve zengin olur, yoksa bölünmüş, kaynaklarının ve nüfusunun yarısını kaybetmiş haliyle mi..!?

Soru 3 ;
Başka bir düşman devlet Türkiye'yi İşgal etmek istediğinde ( Rusya-Ukrayna, Amerika-Irak ) 75 milyonluk büyük bir devletle mi karşı koymak daha kolaydır.. yoksa küçülmüş.. kaynakları  azalmış bir devletle mi..!?

Soru 4 ;
 Neden çocuklarına bir şeyler bırakmak için uğraşıyorsun..!?? çocuğuna/torununa miras olarak bir ev bir araba  mı bırakmak daha önemli.. zenginlik ve huzur içinde bir ülke mi..!? ( el cevap; çocuğun çalışkansa evini de alır arabasını da.. ama büyük güçlü bir ÜLKE alamaz kendine..!!

Soru 5 ;
 Dünya üzerindeki kaynaklar teoride herkese yeter.. ama pratik uygulama öyle değil.. Günün birinde senin de kapına dayanacaklar.... Birleşmiş Milletler toplantısında.. masaya gelişmiş, güçlü ülkeler sınıfında oturmak varken.. niye küçük bir ülke olarak oturayım..!!? niye diğer devletlerin, uluslar arası şirketlerin kaynaklarımı sömürmesine izin vereyim..!!?

 Soruların sayısını artırabiliriz..!!! cevapları da..!!

Türkiye'de ki Kürt nüfus CİA raporlarına göre 12 milyon civarında.. Bu 12 milyon kişi ayrılmak istediği zaman bir gün tutamayız..!! Tutmakta doğru değil..!!
 12 milyon kişiyi bir milyonluk ordu ile tutamazsın.. iç savaşında kazananı olmaz..!!

Amma lakin o gün gelirse,, O 12 milyon kişiye deriz ki ; Boşalt  kardeşim..!!! İstanbul'u boşalt.. Ankara'yı boşalt.. Tüm batı illerini boşalt..!!!!!!!!!!! ayrı bir devlet mi istiyorsun.. O zaman git.. orada yaşa..!! Bu topraklar nüfus mübadelesini çok gördü..!! Hiç sorun yok.. tekrar yaparız.. mübadele süresi bittiğinde batıda kalan herkesin kafasına sıkarız...!!!!
Kimse savaşçılığıyla tarihe damga vurmuş Türkleri denemeye kalkmasın..!! Yaptık.. yine yaparız..!!

Lakin şu an Türkiye de  yaşayan 12 milyon Kürt'ün ayrılmak gibi bir derdi yok..!! PKK sempatizanı olan 300-500 bin Kürt.. tüm Kürtler adına konuşup Ülkemde ki Huzuru ortadan kaldırıyor..!!

 Hayattan beklentisi olmayan.. bir baltaya sap olamamış.. sokaklarda kimsesiz kalıp kimlik bunalımını yada aidiyet duygusunu da örgüte üye olup gidermiş.. yahut evdeki aile baskısından kurtulmak için dağa çıkmış bu 300-500 bin Kürt'ü kullanarak,, Türkiye cumhuriyetini parçalamak isteyen Hainler, işbirlikçiler, para ve lüküs hayat için anasını dahi satacak karakterde olan besleme liberaller, Ülkemde ki huzuru, güvenliği ortadan kaldırıyor..!!

UKKTH ın anlamı.. Tüm ulus adına konuştuğun zaman vardır..!! Mustafa Kemal gibi...!! Yabancı devletlerin istihbarat servislerinin taşeronluğunu yaptığın zaman değil..!!

Kürtler hep beraber bir ulus olmak istiyorsa.. Batı illerini boşaltacak...!!! gidecek kendilerine ait olduğunu iddia ettikleri topraklarda Barzani ailesinin liderliğinde yaşayacak...!!

Eğer Yaşayabilirlerse..!? Eğer Ortadoğu'da kurulmuş bir uydu devlet olarak bağımsız kalabileceklerine.. barış ve huzur içinde yaşayabileceklerine inanıyorlarsa.. yarın işid gibi başka manyaklar kafalarını kesmeye başladığında kendilerini koruyabileceklerse...!!

İmdi..  Ya Türkiye cumhuriyetinde yaşayan 70 milyon bu 300-500 bin tetikçiye teslim olacak..!!
Yada 70 milyon bu 300-500 bin tetikçiyi tükürükle boğacak..!!!

Ve ilk tükürüğü, bu ülkede yaşamak isteyen Kürtler atacak...!! Kapıda ki köpek kudurursa, önce ev sahibi vurur..!! ev sahibi vurmaz ise...!!! ''çarşıda köpek ölür.. belası eve gelir...!!''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.