15 Ocak 2015 Perşembe

'' Piç devlet..!! ''



piç
isim Farsça p³ç
1. isim Anası ile babası arasında evlilik bağı olmadan dünyaya gelen çocuk, haramzade, veledizina
2. Babası belli olmayan çocuk
3. Her şeyin küçüğü, büyüğü ile aynı nitelikte olmayan
4. Terbiyesiz, arsız çocuk
"Şimdi bir karış piçler bile zavallıya -Ulan, hödük, bana baksana- diye hitap ediyorlar." - Ö. Seyfettin
5. Kalleş, kurnaz, kötü niyetli kimse
6. bitki bilimi Bir bitkinin çevresinde yeniden beliren sürgün ve filiz


 Artık devlet kurma niyetlerini saklamıyorlar..!! basının, kameraların karşısında Selahattin Demirtaş'ın ağzından her şeyi açıkça söylüyorlar..!!
'' Bu sefer dananın kuyruğu değil, kendisi bizde kalacak..!! ''
( Yani, keban barajı, Urfa ovası, GAP, Dicle Fırat, yer altı kaynakları vesair zenginlikler bizde kalacak )
'' En son Çanakkale de beraberdik..!! ''
( Yani Türkler istiklal savaşında Anadolu'yu kurtarmak için Erkek-Kadın savaşta ölürken, biz sizinle beraber değildik..! bu devlet bizim devletimiz değil )

Sayın '' siyasal kürtler '' , dost acı söyler..!!
Yalandan kolluk kuvveti, yalandan mahkeme, sözde vali atama gibi faaliyetlerle Evcilik oynar gibi devletçilik oynamak ayrı bir şey.. Devlet  Kurmak/Olmak ayrı bir şey..!!

1-  Devlet olmak için Türkiye de yaşayan 10 milyon Kürt'ün sizi desteklemesi gerekiyor hemde gönülden.. öyle PKK baskısıyla değil..!!  10 milyon kişi sizi desteklediği gün hemen NÜFUS MÜBADELESİNİ yaparız.. Lakin batıda bir tane kürt bırakmayız..!! )

2- Devlet olmak için  çevresel şartların uygun olması gerekir..!! ve devlet kuracağınız topraklarda sizden başka kimsenin tarihsel bağları olmaması gerekir..!! yani o toprakların size ait olması gerekir..!!

3- Siz devlet olacaktınız ama Mustafa Kemal engelledi öyle mi..!?? Doğduğu toprakları (Selanik) ülke dışında bırakan Mustafa Kemal.. (henüz maden zenginliği bilinmeyen, ortadoğuda ki stratejik önemi bilinmeyen,) taştan, dağdan ibaret Kürdistanı sizin elinizden almak için sizinle savaştı öyle mi..!?

4- Bu ülkeyi beraber kurduk diyorsunuz..  bence öyle değil ama velev ki öyle.. Ulan her yerde siz varsınız..!! para sizde, silah sizde, müteahhitlik işleri sizde, tüm batı illerinde yayılmış ve iş tutar durumdasınız.. ve bu zamana kadar sırf Kürt olduğunuz için bu ülkede, bir Karadenizlinin yaptığı neyi yapamadınız..!!?? neyiniz eksik..!! ağalarınız bizlerden 100 kat iyi yaşar durumda..!!

5- Resmi dil Kürtçe olacakmış.. Bu ülkede farklı dil konuşan herkes ( ki sizden başka en az 10 ayrı dil var ) resmi dili kendi ana dili yaparsa ortada ülke mi kalır kardeşim.. dalga mı geçiyorsunuz..!!
 Yo hayır.. dalga geçmiyorsunuz.. resmi dili değiştirdiğinde ortada ülke kalmayacağını sizde biliyorsunuz..!! ve resmi dil Kürtçe olsun ısrarınızda bu yüzden..!!

6- 30 yıldır iş birliği yapmadığınız istihbarat örgütü, uyuşturucu baronu, yabancı devlet iş adamı kalmadı..!! kuracağınız devlet sizin eseriniz değil.. bu çocuk sizin değil.. babası kim belli değil..!!
  Kendi tarihsel dinamiklerinizle değil.. birilerine uşaklık yaparak ve ekmeğini yiyip suyunu içtiğiniz, hastanesinden, yolundan faydalandığınız ülkeye ihanet ederek elde ettiğiniz fırsatlar sayesinde yeni bir devlet kuracağınıza inanmak.. devlet kurma aklınızın olmadığının en belirgin ispatıdır..!!
7- Amaç 75 milyonluk Türkiye Cumhuriyetini parçalayıp, yutulabilir, ezilebilir lokma haline getirmektir..!! Bölgede güçlü bir Türkiye her zaman için başa beladır..!! Kimsenin Kürt halkının özgürlüğünü falan düşündüğü yoktur..!!
 Kuracağınız piç devletin yaşama şansı, Kürt halkına barış, huzur, zenginlik içinde bir hayat verme şansı,, yoktur..!!
T.C parçalandıktan sonra sizin göreviniz bitecektir.. Ve kuruluşuna kimlerin katkı (!) yaptığı belli olmayan bu devlete,  artık Barzani mi babalık yapar.. ABD mi.. İngiliz mi bilemeyiz..!!

8- Ülkemizi, topyekün yangın yerine çevirmek için fırsat kolluyorsunuz..!! sizin Kürt halkının can güvenliğini düşünen hiç mi okumuş adamınız yok.. hiç mi aydınınız yok.. !!? bu işin sonunda ağlayacak analar.. Şu ana kadarkinin 1000 katı.. farkında değil misiniz..!??

9- Saflar netleşmektedir..  Ak kara fark etmez.. Babası belli olmayan bu devletin kuruluşuna gidecek yola taş döşeyen, onay veren herkes.. sizdendir..!! Hedeftedir..!!
Bize işleyen mermi.. size işlemiyor mu..!?? sizin deriniz Zırhtan mı..!?

10- Sizden yada Büyük abilerinizin uçak gemilerinden korkmayız....!! Hatırlatalım..!!
'' İstiklal Mahkemesi Mücadelesinde, Yalnız Allahtan korkar..! ''



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.