6 Temmuz 2015 Pazartesi

Farz edelim Kürdistan kuruldu...!!!



Birleşik Kürdistan'a giden yola taş döşeyen ve bunu Kürt halkının mutluluğu (!) için yaptığını söyleyen 'siyasal kürtler '' ; lütfen bu yazıyı iyi okuyun.

Farz edelim HDP (PKK) nin istediği anayasa değişikliği yapıldı... özerklik verildi.. Apo serbest bırakıldı.. resmi dil kürtçe oldu.. ve beş yıl içinde de Irak, Suriye Ve Türkiye Özerk kürdistanları kendi aralarında birlik olmak için sınırları kaldırdı.. ticaret anlaşmaları yaptı..
 Birleşik Kürdistan'ın tamamlanması için İran'a karşı birleşik kürt ordusu kuruldu..!!

1- İran dan toprak almak için yapılacak savaş.. çok uzun yıllar sürecek ve çok kanlı olacaktır..!!
 ( iran-ırak savaşı 8 yıl sürdü)

Bu sürecin içinde boru hatlarından petrol Akdeniz'e akmaya devam edecek.. silah tüccarları silahlarını satmaya devam edecek.. Sakıncalı ülkeler listesinde başta olan İran gücünü kaybettikçe daha da saldırgan olacak.. intihar bombacıları başta İstanbul olmak üzere Kürtlere destek veren her ülkeyi bol bol ziyaret edecek..!!!

Nihayetinde Kutsal kitaplarda yazdığı gibi Dicle ve Fırat dan su yerine kan akma pahasına  Kürdistan kurulacak..!!  ( Ki bu kan KÜRT kanı olacak..!!)

2- Farz edelim Kürdistan, İran daki parçayı dışarıda bıraktı ve sadece Irak, Suriye ve Türkiye deki parçalarla kuruldu..!!

O zaman da Kürdistan bizden ayrı bizim için yabancı bir devlet olacaktır..!!

Bir yabancı devlete gönülden bağlı insanlar.. mesela bir ingiliz, bir alman yahut bir arap nasıl ki Türkiye cumhuriyetinin devletinde memur olamazsa, meclis de vekil olamazsa, Güvenlik açığı yaratacak hiç bir konumda bulunamazsa..  Kurulacak Kürdistan'a gönülden bağlı hiç bir kürt de o konumda bulunamayacaktır..!!

Batı da yaşayan her Kürt, POTANSİYEL AJAN sayılacak.. görüldüğü yerde taşlanacaktır..!!!!!!!!!

Devletin içinde memur olarak çalışan kürtler ayıklanacaktır..!!
Batıda yaşayan her kürt can güvenliği sorunu yaşayacaktır..!!
Eşeği bulamayan.. semerini dövecektir..!!!

Bu sürecin sonunda nüfus mübadelesi konuşulmaya başlanacak.. ve kürtlerin sahip olduğu mallara göz dikmiş kişiler tarafından bu söylem iyice dillendirilecek.. ve bu işin sonunda milyonlarca Kürt, kurulu düzenini bırakıp, çoluk çocuk  göç yollarında telef olacaktır..!!!!!

Tüm bu olaylar olurken.. G-8 ülkelerinin umurunda bile olmayacaktır..!! şu an Suriye de, Irak da milyonlar ölürken umurlarında olmamaları gibi..!!!

3- Farz edelim Kürdistan kurulmadı..!! sadece özerklik İle sınırlı kaldı..!! o zamanda orta doğuda çıkarı olan ve Türk hükümetlerine baskı yapmak isteyen yabancı güçler sürekli Bağımsız Kürdistan kartını masada tutacak.. bu yarayı kaşıyacak eylem ve davranışlarda bulunacaktır..!!

Gelecek nesiller asla huzurlu olmayacaktır..!!!!

PEKİ BÜTÜN BUNLARA SEBEP OLAN ŞEY KİMİN NE HIRSIDIR..!!!???

BÜTÜN BUNLARA SEBEP OLAN ; '' SİYASAL KÜRTLERİN '' APTALLIĞI VE İHANETİDİR..!!!

Tarihe Özgür Kürdistanı kuran adamlar olarak değil.. Kürt halkını katleden insanlar olarak geçeceksiniz..!!!!

Atatürk Türkiye'si bölgede ki en güvenli, huzurlu  limandır...!!
Atatürk Türkiye'si yıkılırsa.. herkes altında kalır..!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.